Hatvan év börtönre ítélték

Hatvan év börtönre ítélték

2018. június 18.

Larry Nassar

 

Hivatalos, születési név:
  1      5   5    5  1        1  1   = 19 = 10 = 1
Lawrence Gerard Nassar =  89 = 17 = 8  
3   59  53    7 9  94  5  11 9 = 70 = 7
A mindennapokban használatos név, ez a fontos:
  1     7   1   1  = 10 = 1                     
Larry Nassar = 47 = 11 = 2 Született: 1963.08.16. = 34 = 7 
3  99   5  11  9 = 37 = 10 = 1

Használd az ingyenes Számmisztikai Kalkulátort!

A születési számaink és az ebből kiszámított
Sorsmisszió számunk mutatják a személyiségünk alapjait.

 
Larry Nassar Sorsmisszió száma: 1963.08.16. = 34 = 7
 
A numerológia az asztrológia társtudománya.

Szellemi vezető! A 7-es a numerológiában a Szaturnusz bolygó: összefogottság, koncentráció, analizáló képesség, céltudatosság, karriervágy. Az anyagi világ (1-4-7) csúcsszáma, magas szintű szellemi munkavégzés, lehet a testnek a léleknek gyógyítója. Születésnapi száma (16 = 7) szintén ezeket a képességeket, vágyakat mutatja.

A személyiségre viszont nem az érzelmek kimutatása, hanem a zárkózottság, elfojtások a jellemzők, tehát érzelmileg egy meglehetősen zárkózott személyiség.

A numerológiában a Gyerekkori számunk a születés hónapja. A 8-as (augusztus) a Mars, nem könnyű, harcos gyerekkor, viszont megtanulja a küzdőképességet, az önérvényesítést.

Nézzük az eredeti név képletét:

Lawrence Gerard Nassar:

A Magánhangzók értéke 
(Belső én) a Sorsmisszió szám felsőbb oktávja, amilyen valójában vagy: 19 = 10 = 1. Az 1-es a Nap száma: kreativitás, akaraterő, vezetés, uralkodás, büszke, felsőbbrendű, egocentrikus, csodálni kell, ami az Oroszlán jegy szülötteire, tehát rá is szintén érvényes.

A numerológia azért egy viszonylag könnyebben elsajátítható tudomány, mert minden számot a maga helyén értelmezünk. A témához kapcsolódva: a 19-es számban a jó szellemi képességek mellett benne van még a szex mánia vagy az impotencia lehetősége. Jelen esetben az előbbi.

A Mássalhangzók értéke (Külső én) 70 = 7, szellemiséget, okosságot mutat, de érzelmileg lehatárolódik.

A Teljes névszám: 89 = 17 = 8

A 8-as a Mars, a legerősebb karrier szám, 8+9 = 17 – a Mars felsőbb oktávja a Plútó: hatalom, birtoklás, uralkodás, mélyre hatolás, titok.
 
Idézem ”A Sorsunk a Számokban” című könyvemből:

”Látszólagos nyugodtsága mögött egy atombomba ereje nyugszik. A szellemisége lenyűgöző, de ha felbosszantják, képes a gyökerekig rombolni mindent maga körül, mert akkor már nem számít neki semmi. Nem könnyű kiegyensúlyozni, harmonizálni ezt a rengeteg energiát. Bármilyen területen nagy karriert érhet el, elsősorban az üzleti életben, de orvos, gyógyító is lehet. Tökéletességmániás, így nehéz boldog lennie.”

 A mindennapokban használatos név fokozza a veszélyt:

Larry Nassar:
A Magánhangzók értéke 10 = 1! 
A zéró sokszorosára erősíti fel ennek a számnak a jellemzőit, tehát az van, amit ő akar!

A mássalhangzók értéke szintén 37 = 10 = 1-es. Abban az esetben, amikor a magánhangzók és a mássalhangzók értéke megegyezik, akkor ezt tekintjük erősebbnek, hiszen egy őszinte ember, aki azt mutatja a külvilág felé is, ami legbelül van.

A Teljes névszám pedig szintén egy kőkemény, racionális mesterszám: 47 = 11 = 2

Ráadásul egy ilyen rövid névben a 11 betűből 5 db 1-es értékű van (a,s), ez is súlyozza az energia képletet, szintén az óriási egóját erősíti.

Még egy részlet: az r betű a 18. betűje a pitagoraszi abc-nek. Nagyon erős energia, de szélsőséges, önmagában is destruktív elemeket tartalmaz, ebből is van néhány a nevében.
A 7-es, a Szaturnusz, mint Sorsmisszió szám nagy szellemi lehetőség, de a Küszöb őre, maga a Feladat, a Karma. Ezzel a számmal nem lehet viccelni, mert a Sors előbb-utóbb felállítja a korlátokat, ha az illető nem a jó úton jár.

Larry Nassar nagyon okos ember, sok éven át tudta manipulálni a gyerekeket, a szülőket és a feljebbvalóit (ők is bűnösök), sokáig szerencséje volt, de eljött az elszámolás ideje.

A 7-es személyiség típusra jellemző még a visszavonultság, a magánykedvelés. Larry Nassarnak már csak a magány maradt, de ezt nem fogja szeretni, mert tetteinek jutalmát is megkapja. Élete végéig, szó szerint ”élvezheti” a börtön kedves, szimpatikus, befogadó társaságát…